Paddenstoelen

Na de regen van de afgelopen tijd springen de paddenstoelen uit de grond. Vooral in natte bossen is het voor fotografen met een macrolens een walhalla! Afgelopen week toog ik met mijn uitrusting richting het colenbranderbos. Ik bleek niet de enige die de frisse lucht van de bossen opgezocht had. Fietsers, wandelaars, al dan niet met hond trokken er in grote getale op uit om van het mooie weer te genieten en van de zwammen tussen het mos en op het dode hout,

Ik denk dat ik menig wandelaar de stuipen op het lijf heb gejaagd wanneer zij nies vermoedend mij passeerden, terwijl ik languit op mijn buik lag, bezig een zwavelkopje scherp te stellen. De meesten waren goed geluimd en een praatje over de paddenstoelen en/of de fotografie was snel gemaakt. 

Bekijk hieronder een paar foto’s van deze middag.